Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина Євгеніївна2013-06-142013-06-142013Мартич, В. В. Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива / В. В. Мартич, Г. Є. Поліщук // Продукты&Ингридиенты. – 2013. ‒ № 5 (102). - С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8301В статті розглянуто стабілізувальні інгредієнти рослинного походження для виробництва морозива. Детально розглянуто зародки пшениці як принципово новий функціонально-технологічний компонент у виробництві морозива на молочній основі.uk-UKморозивомороженоеice creamзернопродуктизернопродуктыcerealsкафедра технології молока і молочних продуктівЗастосування зернопродуктів у виробництві молочного морозиваArticle