Застосування зернопродуктів у виробництві молочного морозива - Мартич, Віталій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2013)
В статті розглянуто стабілізувальні інгредієнти рослинного походження для виробництва морозива. Детально розглянуто зародки пшениці як принципово новий функціонально-технологічний компонент у виробництві морозива на молочній основі.
Keywords: морозиво; мороженое; ice cream; зернопродукти; зернопродукты; cereals; кафедра технології молока і молочних продуктів