Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості - Зав'ялов, Володимир Леонідович (My University, 2014)
У дисертації вирішено науково-технічну проблему створення наукової бази проектування та вдосконалення віброекстракційних процесів та їх апаратурного оформлення у харчовій промисловості, яка забезпечує можливість визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів віброекстракторів та режимів їх експлуатації. The dissertation solves an important scientific and technical problem, namely – the development of scientific foundations for designing and improvements of vibroextraction processes and their technological implementation particularly in food industry. These scientific foundations allow to determine the optimal designing and technological parameters of vibroextracting units along with the optimal regimes of their operation.
Keywords: масштабування; гідродинаміка; віброекстрагування; математична модель; scaling; hydrodynamics structure flows; vibroextraction; mathematical model; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв