Гонтарук, Анастасія Ігорівна2022-05-112022-05-112022Гонтарук, А. І. Проект відділення приготування пивного сусла з впровадженням інноваційної технології затирання пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Ігорівна Гонтарук; наук. керівник Маграрита Віталіївна Карпутіна. – Київ, 2022. – 93 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37426кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасуслозернопродуктихмільзатираннядробинамолочна кислотаПроект відділення приготування пивного сусла з впровадженням інноваційної технології затирання пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рікOther