Моделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, М. М. (My University, 2012)
Розроблена математична модель кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах. На основі результатів промислових, лабораторних та обчислювальних експериментів зроблено порівняльний аналіз різних технологічних схем. The mathematical model last product massecuite crystallization in the mixer-crystallizers is developed. On the basis of industrial, laboratory and computational experiments made a comparative analysis of different technological schemes.
Keywords: розкачка; dilution; кристалізація; утфель; міжкристальний розчин; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; crystallization; massecuite; syrup