Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана АнатоліївнаКартава, М. М.2012-12-102012-12-102012Мирончук, В. Г. Моделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко , М. М. Картава // Обладнання та технології харчових виробництв. Тематичний збірник наукових праць. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. - Вип. 29, Т. 2. – С. 14-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4171Розроблена математична модель кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах. На основі результатів промислових, лабораторних та обчислювальних експериментів зроблено порівняльний аналіз різних технологічних схем. The mathematical model last product massecuite crystallization in the mixer-crystallizers is developed. On the basis of industrial, laboratory and computational experiments made a comparative analysis of different technological schemes.otherрозкачкаdilutionкристалізаціяутфельміжкристальний розчинкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняcrystallizationmassecuitesyrupМоделювання кристалізації утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторахArticle