Донець, О. С.Бондарець, О. В.Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-05-072014-05-072010Дослідження умов ферментативного гідролізу крохмалю з метою отримання сиропів для пивоваріння / О. С. Донець, О. В. Бондарець, Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 1. – С. 135.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14265Досліджено особливості гідролізу крохмалю з метою отримання мальтозних сиропів схожих за складом вуглеводів до пивного сусла. Встановлено, що для цього необхідно використовувати комплекс зцукрюючих ферментних препаратів β-амілази та глюкоамілази. The features of the hydrolysis of starch to produce maltose syrups carbohydrate composition close to the beer wort. Found that this is necessary to use complex saccharifying enzyme preparations β-amylase and glucoamylase.otherβ-амілазаглюкоамілазамальтозні сиропи для пивоварінняпивне суслоβ-amylaseglucoamylasemaltose syrup for brewingwortкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження умов ферментативного гідролізу крохмалю з метою отримання сиропів для пивоварінняThesis