Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаТуркова, Ганна МиколаївнаОрлов, Н. С.Козачок, Катерина2013-08-062013-08-062013Морозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницею / Т. Г. Осьмак, Г. М. Туркова, Н. С. Орлов, К. А. Козачок // Молочное дело. – 2013. – № 3. – С. 19-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9332Розроблено технологію морозива з цукрозамінниками до складу якого входить соєвий ізолят і пюре чорниці. Поєднання молочно-вуглеводної основи морозива з соєвмісним білковим компонентом і пюре чорниці надасть продукту привабливих споживчих характеристик, підвищить біологічну цінність, збагатить вітамінний і мінеральний склад. The technology of ice cream with the sugar substitute which includes soy isolate and blueberry puree. The combination of milk and carbohydrate-based ice cream with soy-containing protein component and mashed blueberries will get a product with attractive consumer characteristics, high biological value, enrich the vitamin and mineral content.otherморозивоice creamфруктозаfructoseсояsojaчорницяblueberriesкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво з фруктозою збагачене соєю і чорницеюArticle