Діловий туризм як одна із складових готельної індустрії - Давидова, Олександра Олександрівна; Гончарова, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
У роботі досліджено роль ділового туризму та бізнес-готелів у розвитку готельної індустрії України

The study explores the role of business tourism and business hotels in the development of Ukraine's hotel industry
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; діловий туризм; business tourism; бізнес-готелі; business hotels; конгрес-обслуговування; congress services; готельна індустрія; hotel industry