Бюджетний шлях втілення стратегії розвитку держави - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2007)
Стаття присвячена проблемам укладання Державного бюджету України на 2007 рік, розглядає загальні та показникові методичні проблеми, врівноваженість стратегії та цілей документу, формування бюджетних трансфертів, центри отримання прибутку. The article highlights major aspects of State Budget development as well as general methodological problems. Specific attention is paid to correlation between state development strategy and primary goals of state budget. The article dwells on specific problems of profit centers determination together with budget transfers directions.
Keywords: цільова побудова; міжбюджетні трансферти; фінансування регіональних бюджетів; strategic goal of state development; interbudget transfers; regional budgets financing; кафедра економіки праці та менеджменту