Сучасні тенденції формування страхових програм в туризмі - Івченко, Любов Олександрівна; Сушкова, Катерина Павлівна (My University, 2017)
У статті досліджено напрямки розвитку туристичного страхування. Обґрунтовано доцільність і необхідність включення додаткових послуг в туристичний страховий поліс. Оцінено ступень подорожчання туристичної подорожі при використанні розширеного страхового покриття. Визначено перспективи підвищення ефективності страхування в туристичній сфері. In the article the directions of development of tourist insurance are investigated. The expediency and necessity of inclusion of additional services in the tourist insurance policy is grounded. The degree of appreciation of a tourist trip is estimated at use of the expanded insurance covering. Prospects of increasing the effectiveness of insurance in the tourist sphere are determined.
Keywords: travel insurance; insurance; страховий поліс; туристичне страхування; кафедра туристичного та готельного бізнесу; страхові послуги