Інтенсифікація технологічних процесів у гідродинамічних кавітаційних апаратах - Некоз, Олександр Іванович; Литвиненко, Олександр Анатолійович (My University, 2009)
Наведено результати експериментальних досліджень оброблення середовищ в багатоступінчастих кавітаційних апаратах. Описано конструкції та галузі їх використання. The results of experimental researches of environments treatment are resulted in multi-stage cavitation vehicles. Constructions and industries of their use are described.
Keywords: інтенсифікація; технологічний проце; гідродинамічні кавітаційні апарати; intensification; technological process; hydrodynamic cavitational devices; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв