Організація функціонування системи підтримки діяльності кафедри - Шуляр, Владислав Ігорович; М'якшило, Олена Михайлівна (My University, 2015)
При розробці системи підтримки діяльності кафедри, важливим фактором є врахування можливості доступу до системи з різних пристроїв. Ідеальним виглядом представлення системи є вебсайт, який розміщений в мережі Інтернет. In developing the support of the department, an important factor is the consideration of access to the system with various devices. The ideal is a view of a system website, which is available on the Internet.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; системи підтримки діяльності кафедри; інформаційні технології; мобільні пристрої; support system of the department; Information Technology; mobile