Промисловий маркетинг - Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2009)
У конспекті висвітлено основні поняття, принципи та функції промислового маркетингу. Розглянуто основні складові маркетингової діяльності підприємства на промисловому ринку. In outline covers basic concepts, principles and functions of industrial marketing. The basic components of marketing activities on the industrial market.
Keywords: промисловий маркетинг; процес постачання; промислові ринки; поведінка промислових споживачів; стратегічне планування; товарна та цінова політика; збутова та комунікаційна політика; industrial marketing; delivery processes; industrial markets; behavior of industrial customers; strategic planning; and commodity pricing; marketing and communication policy; кафедра маркетингу