Управління відтворенням основних засобів в корпораціях - Левицька, Інна Ванадіївна (My University, 2011)
У дисертації досліджено стан відтворення основних засобів на підприємствах харчової промисловості. Проведена класифікація основних засобів, охарактеризовані особливості відтворювальних процесів та особливості їх протікання на підприємствах харчової промисловості. Thesis investigates the state of reproduction of fixed assets in the food industry. The classification of fixed assets, particularly characterized by reproduction processes and especially their occurrence in the food industry.
Keywords: управління підприємством; економічна діяльність; економіка; corporate governance; economic activity; economy