Організація виробництва і збуту нових видів вітчизняних продуктів дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення - Медведенко, Олена Василівна; Слободян, Наталія Геннадіївна (My University, 2007)
Ринок дитячого харчування в Україні в останні роки розвивається прискореними темпами. Збільшення виробництва продукції лікувально-профілактичного призначення для дітей є стратегічним напрямком розвитку українського суспільства. Автори статті пропонують модель розвитку українського ринку дитячого харчування на основі організації виробництва і збуту нових видів продуктів та удосконалення системи управління і стимулювання.

The market of children's feed in Ukraine develops the accelerated rates. Authors offer model of development of the Ukrainian market of a children's feed on the basis of the organization manufacture and selling new kinds of products and improvements of a control system and stimulation.
Keywords: дитяче харчування; ринок; виробництво; збут; children's feed; market; manufacture; selling; кафедра обліку і аудиту