Моделювання поведінки дисперсних систем у нерівноважних процесах харчових виробництв - Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2000)
Розглянуто основні принципи створення імітаційних математичних моделец процесів та апаратів із зовнішнім підведенням механічної енергії. Запропоновано методологічний підхід до визначення відповідних конструктивно-технологічних параметрів. Наведено приклади типових процесів перероблення харчових мас. The basic creation principles of simmulation mathematical models of the processes and with outside supply of mechanical energy are considered. The The methodological approach to rational constructively-technological parameters determination is offered. The examples of the typical food masses processes are conidered.
Keywords: нерівноважені системи; nonequilibrium processes; харчове виробництво; food production; поведінка дисперсних систем; behavior of disperse systems; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв