Формування стратегії консолідації капіталу авіабудівельними підприємствами як складової забезпечення конкурентоспроможності на світовому ринку - Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2010)
Доведено необхідність для вітчизняних авіабудівних підприємств розробки стратегії консолідації капіталу, з врахуванням свого реального положення на світовому ринку авіабування та відповідності до існуючої ситуації, що склалася у вітчизняному авіапромисловому комплексі України.
Keywords: консолідація капіталу; consolidation of capital; стратегія консолідації капіталу; авіабудування; capital consolidation strategy; aircraft construction; кафедра економічної теорії