Застосування флокулянтів на стадії попереднього вапнування дифузійного соку - Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2021)
Досліджено доцільність використання флокулянту “Полідез”, оптимальну дозу і зону введення його на попередній дефекації, наведено результати лабораторних досліджень стійкості осаду нецукрів дифузійного соку до пептизації при додавання реагенту.

The expediency of using the "Polidez" flocculant, the optimal dose and the area of its introduction during preliminary defecation were studied, the results of laboratory studies of the resistance of the precipitate of non-sugars of the diffusion juice to peptization with the addition of the reagent are given
Keywords: вапнування; сік; реагент; нецукри; стадія; liming; juice; reagent; desugaring; stage; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції