Ресурсоощадні технології віскі - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2019)
Розроблення ресурсоощадної технології підготовки піролізованої деревини дуба, яка адаптована для виробництва віскі, з подальшим використанням продуктів переробки дубової тріски, піролізом, обробкою водними розчинами, сушінням, фракціонуванням, що дозволяє інтенсифікувати процес витримки спирту з піролізованою дубовою тріскою та впливає на якість віскі.
Keywords: дубова тріска; піроліз; віскі; oak chips; pyrolysis; whiskey; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції