Breus, NataliaHrybkov, Serhii2019-06-062019-06-062019Breus, N. Expert system for ice cream recipes modeling / N. Breus, S. Hrybkov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 412.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29531The paper considers the creation and use of an expert system for modeling ice cream recipes.enexpert systemmodelingice cream recipesекспертна системамоделюваннярецептура морозивакафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиExpert system for ice cream recipes modelingThesis