Теоретико-методологічні засади здійснення інноваційної діяльності підприємства - Нечаєв, Олександр Леонідович (My University, 2003)
Стаття присвячена розгляду теорії та методології діяльності підприємства в інноваційній сфері. Містить рекомендації щодо оцінки ефективності інноваційних проектів і формування інноваційної стратегії підприємства.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; глобалізація; Шумптер Йозеф