Нанотехнології у збагаченні харчових продуктів - Райчук, Ніна Миколаївна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2014)
Нанотехнологія є однією із ключових наук XXI століття, здатною запропонувати практично всім галузям промисловості абсолютно нові підходи до вирішення складних завдань, що стоять перед ними, та надає їм можливість створювати та впроваджувати інноваційні проекти.
Keywords: нанотехнологія; нанотехнології харчових продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів