Райчук, Ніна МиколаївнаПодобій, Олена Валеріївна2014-12-252014-12-252014Райчук, Н. Нанотехнології у збагаченні харчових продуктів / Ніна Райчук. Олена Подобій // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 298-299.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19328Нанотехнологія є однією із ключових наук XXI століття, здатною запропонувати практично всім галузям промисловості абсолютно нові підходи до вирішення складних завдань, що стоять перед ними, та надає їм можливість створювати та впроваджувати інноваційні проекти. Nanotechnology is one of the key science of the XXI century, able to offer almost all industries completely new approach to solving the challenges facing them, and gives them the ability to create and implement innovative projects.uk-UKнанотехнологіїінноваційні проектипродукти харчуванняnanotechnologyinnovation projectsfoodsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівНанотехнології у збагаченні харчових продуктівOther