Процеси зовнішньої трудової міграції в Україні - Мазник, Ліана Валеріївна; Мазник, К. С. (My University, 2014)
Сучасні міграційні процеси в Україні мають низку специфічних рис та проявів, які потребують дослідження, а їх зміст — уточнення якісної та 101 кількісної визначеності. Так, потребує визначення поняття «міжнародна міграція робочої сили», тому що більш точними для дослідження сучасних особливостей зовнішніх міграційних процесів є поняття «зовнішня трудова міграція», саме за рахунок активного використання таких понять як «люд-ський капітал», «трудовий капітал» тощо. Modern migration processes in Ukraine have a number of specific features and displays that require research, and their content - clarification of qualitative and quantitative determination. Yes, requires a definition of "international labor migration" because more accurate for the study of modern features external migration is the concept of "external labor migration", is due to extensive use of concepts such as "nation-ing capital", "working capital" and so on.
Keywords: трудова міграція; робоча сила; капітал; labor migration; workforce; capital; кафедра економіки праці та менеджменту