Визначення параметрів електродіалізної обробки стічної води у виробництві молокопродуктів - Змієвський, Юрій Григорович; Киричук, Іванна Ігорівна; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2013)
В результаті експериментальних досліджень було встановлено залежність граничної густини струму в залежності від швидкості розчину над поверхнею мембрани. Встановлено, що підвищення швидкості на 0,01 м/с призводить до збільшення значення граничної густини струму на 4,3 А/м2. As a result of experimental studies found dependent threshold current density depending on the speed of the solution over the surface of the membrane. Established that increasing the speed of 0.01 m / s leads to an increase in the value of the limit current density of 4.3 A/m2.
Keywords: електродіаліз; стічні води; electrodialysis; wastewater; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування