Вплив окремих факторів на ефективність теплоспоживання цукрового заводу - Василенко, Сергій Михайлович; Самійленко, Сергій Миколайович; Кухар, Володимир Миколайович; Лисюк, П. І.; Штангеєв, Костянтин Остапович; Кривець, Тетяна Олександрівна (My University, 2012)
Наведено порівняльний аналіз витрат теплоти, пари, умовного палива та природного газу в цукровому виробництві для послідовних етапів реконструкції цукрового заводу з метою підвищення ефективності тепло споживання. The comparative analysis of charges of heat, steam, standard fuel and natural gas is resulted in a sugar production for the successive stages of reconstruction of sugar factory with the purpose of increase of efficiency heat consumption.
Keywords: водяна пара; природний газ; цукровий завод; теплоенергетика; water vapor; natural gas; sugar plant; heat; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки