Велика, Анжеліна Олександрівна2021-09-172021-09-172021Велика, А. О. Дослідження характеристик та окислювальної стабільності ріпаково-кукурудзяних і ріпаково-сафлорових рафінованих олій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжеліна Олександрівна Велика ; наук. керівник Валерій Іванович Бабенко. – Київ, 2021. – 91 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35320otherвисокоолеїнова ріпакова оліякласична ріпакова оліясафлорова оліякукурудзяна оліяокиснювальна стабільністьпероксидне числокислотне числоколірне числоанізідінове числокафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження характеристик та окислювальної стабільності ріпаково-кукурудзяних і ріпаково-сафлорових рафінованих олійOther