Дослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості» - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2020)
В роботі наведено результати дослідження вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію "Багатокутник якості". The paper presents the results of the study of cherry-beet puree-semi-finished product using the criterion "Quality Polygon".
Keywords: пюре-напівфабрикат; semi-finished puree; десерт; dessert; багатокутник якості; quality polygon; кафедра готельно-ресторанної справи