Ущаповський, Артем Олегович2021-06-092021-06-092020Ущаповський, А. О. Дослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості» / А. О. Ущаповський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 30.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34401В роботі наведено результати дослідження вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію "Багатокутник якості". The paper presents the results of the study of cherry-beet puree-semi-finished product using the criterion "Quality Polygon".otherпюре-напівфабрикатsemi-finished pureeдесертdessertбагатокутник якостіquality polygonкафедра готельно-ресторанної справиДослідження якості інгредієнтного складу вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату за допомогою критерію «Багатокутник якості»Thesis