Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаСабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна2014-05-072014-05-072003Розроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировини / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, Н. І. Сабадаш // Перспективные направления развития пищевой промышленности : материалы научно-практической конференции : збірник наукових праць. – Одесса : ОЦНТЭИ, 2003. – С. 47–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14250Нами було розширено асортимент цукристих продуктів, збагачених біологічно активними речовинами, що можуть використовуватись як готові продукти споживання, або напівфабрикати для кондитерської, молочної та безалкогольної промисловості. We have expanded the range of sugary foods enriched with biologically active substances that may be used as finished consumer products or semi-finished products for confectionery, dairy and soft drink industry.otherсікпомадні цукеркифруктово-ягідна патокацукристі концентратисиропкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівsyrupfondant candyfruit syrupsugar concentratesjuiceкафедра технології цукру і підготовки водиРозроблення технології цукристих крохмалепродуктів з використанням фруктово-ягідної сировиниThesis