Вагон-туристична фірма, як інноваційна форма туристичного підприємництва - Скорченко, Оксана Вікторівна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2014)
Самодіяльний туризм набуває обертів. Майже в кожної людини є місце на Землі, куди вона любить їздити відпочивати. В сезон відпочинку люди просто купують білети і їдуть на залізничний вокзал міста-курорту, а звідти вже вирішують, як далі організувати свій відпочинок. Це категорія людей - дії, які не люблять витрачати час на розмови, навіть, якщо від обговорення їхньої майбутньої подорожі з туристичним агентом вона могла б стати цікавіше та комфортніше. Щоб зробити такий сегмент людей своїми клієнтами, потрібно створити зручні для них умови. Backpackers gets momentum. Almost every person has a place on Earth where she likes to go to rest. In the holiday season, people just buy tickets and go to the railway station resort town, and from there decide how to further organize your holidays. This category of people - actions that do not like to spend time talking, even if from discussing their future trip with a travel agent, it could be a fun and comfortable. To make this segment of people your customers, you need to create comfortable conditions for them.
Keywords: самодіяльний туризм; amateur tourism; відпочинок; recreation; подорож; trip; кафедра туристичного та готельного бізнесу