Розробка композицій смакових інгредієнтів для сиру «Адигейського» - Ножечкіна, Марія; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2019)
Результати проведених досліджень свідчать про доцільність застосування розроблених композицій пряно-ароманичних інгредієнтів у складі сиру «Адигейськиго», що покращує споживчі властиівості готового продукту. The results of the conducted studies testify to the expediency of the use of the developed compositions of spicy-aromatic ingredients in the composition of Adighejsky cheese, which improves the consumer properties of the finished product
Keywords: сир; спеції; покращення смаку; cheese; spices; taste improvement; кафедра технології молока і молочних продуктів