Ножечкіна, МаріяПоліщук, Галина Євгеніївна2019-06-062019-06-062019Ножечкіна, М. Розробка композицій смакових інгредієнтів для сиру «Адигейського» / М. Ножечкіна, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 403.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29552Результати проведених досліджень свідчать про доцільність застосування розроблених композицій пряно-ароманичних інгредієнтів у складі сиру «Адигейськиго», що покращує споживчі властиівості готового продукту. The results of the conducted studies testify to the expediency of the use of the developed compositions of spicy-aromatic ingredients in the composition of Adighejsky cheese, which improves the consumer properties of the finished productuk-UKсирспеціїпокращення смакуcheesespicestaste improvementкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка композицій смакових інгредієнтів для сиру «Адигейського»Thesis