Деякі аспекти вибору раціональних параметрів робочих органів пакувальних машин - Масло, Микола Андрійович (My University, 2008)
Представлений аналіз системної задачі проектування пакувального обладнання і визначення раціональних параметрів робочих органів пакувальних машин. Встановлені функціональні і технологічні вимоги до побудови пакувальних машин за агрегатно-модульним принципом. The analysis of the system design challenges of packaging equipment and determination of rational parameters of working bodies of packaging machines. Defined functional and technological requirements for design of packing machines for aggregate-modular.
Keywords: пакувальна машина; packaging machine; рабочий орган; working body; параметри робочих органів; the parameters of working; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки