Дробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія ВікторівнаМісечко, Наталія Орестівна2013-09-302013-09-302013Дробот, В. І. Фруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництві / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко, Н. О. Місечко // Наука – від теорії до практики : зб. наук. пр. - Сопот: «Diamond trading tour», 2013. – С. 47-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9982В матеріалах статті висвітлено вплив фруктози і лактулози на дріжджову мікрофлору тіста, формування його структурно-механічних властивостей та якість готових виробів. Встановлено доцільність використання композиції фруктози і лактулози у виробництві діабетичних хлібобулочних виробів. In the article the material effects of fructose and lactulose on the yeast flora dough, forming its structural and mechanical properties and quality of finished products. Established the feasibility of using the composition of fructose and lactulose in the production of diabetic bakery.otherхлібобулочні виробицукрозамінникфруктозалактулозапребіотиккафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbakerysweetenerfructoselactuloseprebioticФруктоза та лактулоза – перспективні цукрозамінники у хлібопекарському виробництвіArticle