Каліновська, Тетяна ВіталіївнаВайсеро, Ольга ОлександрівнаКохан, Олена ОлександрівнаОболкіна, Віра Іллівна2016-09-232016-09-232014Дослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових мас / Т. В. Каліновська, О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, В. І. Оболкіна // Харчова промисловість : науковий журнал. - К. : НУХТ, 2014. - № 15. - С. 42-48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24188Наведено результати досліджень динамічної в’язкості розчинів гуміарабіку, пектинів, желатинів, геланової камеді та їх синергітичних комбінацій в залежності від технологічних факторів (тривалості гідратації, температури, активної кислотності, додавання сиропів). Результати даних досліджень можуть бути застосовані у кондитерській промисловості при розробленні нового асортименту цукеркових мас.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівцукеркові масив’язкістьгідроколоїдсинергізмрозчинviscosityhydrocolloidsynergismsolutioncandy massДослідження функціональних властивостей гідроколоїдів з метою застосування у виробництві цукеркових масArticle