Корецька, Ірина ЛьвівнаЛитвин, Ганна ВолодимирівнаБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗінченко, Тетяна Володимирівна2014-06-122014-06-122011Патент на корисну модель 57628 UA, А23G 3/36 (2011.01) Здобне печиво / Корецька І. Л., Литвин Г. М., Бандуренко Г. М., Зінченко Т. В., Левківська Т. М. – u 201008829 ; заявл. 15.07.2010 ; опубл. 10.06.2011, Бюл. № 5, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14998Здобне печиво, що включає борошно пшеничне в/г, цукрову пудру, меланж, шортенінг, розпушувач, ароматизатор, яке відрізняється тим, що додатково використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину при наступному співвідношенні компонентів, %: борошно пшеничне в/с – 32,1-33,6; цукрова пудра – 25,0-24,0; меланж – 18,0-19,0; шортенінг – 23,5-22,0; використовують порошок з морквяних вичавок з підвищеним вмістом β-каротину – 0,65-0,55; розпушувач – 0,2-0,25; ароматизатор – 0,55-0,6.uk-UKборошно пшеничнецукрова пудрамеланжшортенінгрозпушувачароматизаторпорошок з морквяних вичавокβ-каротинмука пшеничнаясахарная пудрамеланжшортенингразрыхлительароматизатор порошок из морковных выжимокβ-каротинwheat flourpowdered sugarmélangeshorteningweederflavoringpowder from carrot husksβ-caroteneкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.кафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗдобне печиво (Патент на корисну модель № 57628)Technical Report