Порівняння методів визначення фосфоровмісних сполук - Хоменко, Христина; Ніколаєнко, Ольга Олегівна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2014)
Існує безліч методів визначення фосфоровмісних сполук, але метод з відновником чутливіший. There are many methods for the determination of phosphorus compounds, but more sensitive method of reducing agent.
Keywords: методи визначення; олія; фосфоровмісні сполуки; methods for determining; oil; phosphorus compounds; кафедра харчової хімії; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів