Патюк, Віталій Олександрович2023-05-102023-05-102023Патюк, В. О. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 26,1 т м’яса за зміну в м. Канів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Піщак Богдан Петрович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 118 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40628otherрозрахунокобладнаннявелика рогата худобасвиніяловичинасвининазабійпереробкасировинасубпродуктитехнологіявиробництвоcattleswinebeefporkslaughterprocessingraw materialsby productstechnologyproductioncalculationequipmeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 26,1 т м’яса за зміну в м. КанівOther