Бондаренко, Артем ДмитровичМукоїд, Роман Миколайович2018-07-042018-07-042018Мукоїд, Р. М. Технологія холодного охмеління під час процесу доброджування пива / А. Д. Бондаренко, Р. М. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 269.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27844Метою холодного охмеління є розчинення ароматичних компонентiв в пиві, відомих як ефiрнi олії, не збільшуючи при цьому гіркоти кінцевого продукту. The purpose of cold hopping is to dissolve aromatic components in beer, known as essential oils, without increasing the bitterness of the final product.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахолодне охмелінняефірні оліїхмельова гіркотаcold chillessential oilshops bitterТехнологія холодного охмеління під час процесу доброджування пиваThesis