Бачинська, Павлина СергіївнаХарченко, Євген ІвановичНоздрюхіна (Козюля), Інна Володимирівна2017-06-022017-06-022017Бачинська, П. С. Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності / П. С. Бачинська, Є. І. Харченко, І. В. Ноздрюхіна // Хранение и переработка зерна. – 2017. - № 1 (209). – С. 34-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25413В статті наведено результати досліджень залежностей технологічних властивостей зерна двох партій зерна пшениці від крупності зерен. Встановлено взаємозв’язок маси 1000 зерен та крупності. Показано залежності зміни натури, вологості, зольності та кількості і якості клейковини кожної окремій фракції крупності зерна пшениці. The results of research of laws technological properties of the grain of wheat between the two parties on the size of the grains. The connection mass 1000 seeds and grain size. Flashy patterns of change in nature, moisture, ash content, quantity and quality of gluten from the size of grains of wheat.пшеницятехнологічні властивостікрупністьфракціянатуравологістьклейковинамаса 1000 зеренwheattechnological propertiesparticle size fractionnaturemoistureglutenmass 1000 seedsкафедра технології зберігання і переробки зернаТехнологічні властивості зерна пшениці різної крупностіArticle