Збагачення хліба рослинним білком - Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2014)
Проблемою багатьох країнах світу, в тому числі й України, є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. У найближчі роки реальним і найбільш ефективним шляхом подолання цієї проблеми є використання рослинної білкової сировини.
Keywords: білкові продукти; белковые продукты; protein products; рослинна білкова сировина; растительное белковая сырье; vegetable protein materials; хліб; хлеб; bread; кафедра готельно-ресторанної справи