Контроль знань з охорони праці виробничого персоналу (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 46958) - Євтушенко, Ольга Володимирівна; Литвиненко, Анатолій Михайлович (My University, 2012)
Контроль знань з охорони праці виробничого персоналу, це програма, що дозволяє визначити рівень знань з охорони праці робітників різних технологічних рівнів, а також дає змогу перевірити та оцінити умови праці, шляхом розрахунку коефіцієнта охорони праці на робочому місці. Для визначення коефіцієнта охорони праці на робочому місці, програма проводить розрахунок наступних коефіцієнтів: знання інструкції, знання пам’ятки, знання регламенту, використання засобів індивідуального захисту, знання охорони праці на робочому місці, санітарії робочого місця, санітарії обладнання, санітарії інструментів та пристроїв, гігієни праці, санітарії та гігієни на робочому місці, мікроклімату на робочому місці, освітленості на робочому місці, виробничої санітарії на робочому місці. В програмі міститься інформація про всі перевірки виробничого персоналу. Control of knowledges from a labour of manufacturing staff protection, it is the program, that allows to define the level of knowledges from a labour of workers of different technological levels protection, and also enables to check and estimate the terms of labour, by the calculation of coefficient of labour protection in the workplace. For determination of coefficient of labour protection in the workplace, the program conducts the calculation of the followings coefficients: knowledge of instruction, knowledge of sight, knowledge of regulation, use of facilities of individual defence, knowledge of labour protection, is in the workplace, to the sanitation of workplace, sanitation of equipment, sanitation of instruments, and built on, hygiene of labour, sanitation and hygiene, in the workplace, to the microclimate in the workplace, to luminosity in the workplace, production sanitation in the workplace. In the program there is information about all of verifications of manufacturing staff.
Keywords: комп'ютерна програма; computer program; коефіцієнт охорони праці; робоче місце; охорона праці; labour protection; coefficient of labour protection; workplace; кафедра екології та екоменеджменту