Шаповаленко, Олег ІвановичІльчук, Віктор БорисовичШаран, Андрій ВасильовичХарченко, Євген Іванович2012-04-092012-04-092010Шаповаленко, О. І. Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна / О. І Шаповаленко, В. Б. Ільчук, А. В. Шаран, Є. І. Харченко // Зерно і хліб. - 2010. - № 1. - С. 41-42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/791В статті наведено вплив відносної вологості повітря на показники якості борошна. Наведений порівняльний аналіз усушки борошна при різній відносній вологості повітря у виробничих приміщеннях млин заводу. Influence of air relative humidity on the quality of the flour is shown in the article. A comparative analysis of shrinkage of flour for different relative humidity in the building of flourmill was done.uk-UKповітрявідносна вологістьусушказольністьборошноairrelative humidityflour shrinkageash contentкафедра технології зберігання і переробки зернаВідносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна