Відносна вологість повітря у розмелювальному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна - Шаповаленко, Олег Іванович; Ільчук, Віктор Борисович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2010)
В статті наведено вплив відносної вологості повітря на показники якості борошна. Наведений порівняльний аналіз усушки борошна при різній відносній вологості повітря у виробничих приміщеннях млин заводу. Influence of air relative humidity on the quality of the flour is shown in the article. A comparative analysis of shrinkage of flour for different relative humidity in the building of flourmill was done.
Keywords: повітря; відносна вологість; усушка; зольність; борошно; air; relative humidity; flour shrinkage; ash content; кафедра технології зберігання і переробки зерна