Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСімахіна, Галина ОлександрівнаСемко, Тетяна ВасилівнаУстименко, Ігор Миколайович2018-03-122018-03-122015Пастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовців / Г. Є. Поліщук, Г. О. Сімахіна, Т. В. Семко, І. М. Устименко // Аграрна наука та харчові технології. - 2015. - Вип. 1. - С. 187-199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26749Аналітично підтверджено, що раціонально скомпонований режим харчування є одним із найважливіших засобів захисту та оптимізації функціонального стану військовослужбовців. Науково обґрунтовано вибір рецептурних компонентів у складі нових видів молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців. Розроблено рекомендації щодо вмісту біологічно повноцінних інгредиєнтів у білково-жирових пастах з урахуванням раціонального співвідношення між основними поживними речовинами. Analytically confirmed that a rationally designed diet is one of the most important means of protecting and optimizing the functional state of the military. Scientifically substantiated the choice of prescription components in the new types of milk-containing food products for servicemen. Recommendations on the content of biologically relevant ingredients in albuminous fatty pastes have been developed taking into account the rational relationship between the main nutrients.uk-UKхарчування військовослужбовцівпастоподібний продуктхарчова цінністьfood for servicemenрaste milk-basednutritional valueкафедра технології молока і молочних продуктівПастоподібні молоковмісні продукти для харчування військовослужбовцівArticle