Капітула, Єлізавета ІгорівнаКохан, Богдан АнатолійовичДьяченко, Євгенія ОлегівнаПасічний, Василь Миколайович2019-11-252019-11-252019Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового заліза / Є. А. Капітула, Б. А. Кохан, Є. О. Дяченко, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 363.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30418Існує необхідність створювати нові види м’ясної продукції з високими споживчими показниками, зі збалансованим складом білків та жирів. Було розроблено рецептури сосисок на основі курячого м’яса з використанням сухої молочної сироватки, харчової крові, колагеновмісного препарату Скан Про, білковий стабілізатор з курячої шкури і колагеновмісного препарату. За основу для виробництва ковбасних виробів збагачених гемовим залізом була використана технологія сосисок варенихuk-UKварені ковбасигемове залізобіологічна цінністькровboiled sausagesheme ironbiological valuebloodкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВиготовлення варених ковбасок з використанням гемового залізаThesis