Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла - Дулька, Ольга Степанівна; Королюк, Людвіг Юрійович; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2018)
Метою роботи э дослідження якості безалкогольного ферментованого напою, зокрема квасу, від якості вихідної води. The purpose of the research is to study the quality of non-alcoholic fermented beverages, in particular kvass, from the quality of the source water.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; концентрат квасного сусла; вода питна; хроматографія; concentrate of kvass whiskey; drinking water; chromatography