Дулька, Ольга СтепанівнаКоролюк, Людвіг ЮрійовичПрибильський, Віталій Леонідович2018-07-032018-07-032018Прибильський, В. Л. Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла / В. Л. Прибильський, О. Дулька, Л. Ю. Королюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27799Метою роботи э дослідження якості безалкогольного ферментованого напою, зокрема квасу, від якості вихідної води. The purpose of the research is to study the quality of non-alcoholic fermented beverages, in particular kvass, from the quality of the source water.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваконцентрат квасного суславода питнахроматографіяconcentrate of kvass whiskeydrinking waterchromatographyВплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного суслаThesis