Золотоверх (Курпілянська), Катерина ВолодимирівнаАнтонюк, Марія МиколаївнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-092014-07-092014Курпілянська, К. Пошук перспекртивних бактеріальних сухих заквасок для виробництва продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчування / Катерина Курпілянська, Марія Антонюк, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 103-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16028При дослідженнях пробіотичної здатності, кисломолочних продуктів повторно приготовлених методом перезаквашування від материнської закваски на 2-гу добу, показники кількості пробіотичних мікроорганізмів зменшуються лише на один порядок. In studies of probiotic ability of dairy products prepared by re perezakvashuvannya of maternal starters on the 2nd day, the number of probiotic microorganisms performance decreases by only one order.uk-UKзаклади масового харчуваннябактеріальні сухі закваскипродукти з пробіотичними властивостямиmass catering establishmentsbacterial dry sourdoughproducts with probiotic propertiesкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра експертизи харчових продуктівПошук перспекртивних бактеріальних сухих заквасок для виробництва продуктів з пробіотичними властивостями для закладів масового харчуванняOther