Кошова, Валентина МиколаївнаДушко, Т. М.2012-01-162012-01-162011Кошова, В. М. Використання натуральнї сировини для приготування базалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Т. М. Душко // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/105Підібрані натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини.Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.otherароматизаторбілий чайдегустаційна оцінкасікflavourwhite teatasting estimationjuiceкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв