Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв - Кошова, Валентина Миколаївна; Душко, Т. М. (My University, 2011)
Підібрані натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини.

Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.
Keywords: ароматизатор; білий чай; дегустаційна оцінка; сік; flavour; white tea; tasting estimation; juice; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства