Іщенко, Тетяна ІванівнаДробот, Віра ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2014-03-212014-03-211995Іщенко, Т. І. Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлози / Т. І. Іщенко, В. І. Дробот, В. Ф. Доценко // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : Всеукраїнська науково-технічна конференція, 17-20 жовтня 1995 р. – К. : УДУХТ, 1995. – С. 217.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13350Наведено результати дослідження пружно-еластичних і в’язко-пластичних властивостей тіста з карбюлозою. Встановлено, що зміцнення клейковини тіста з карбюлозою можна зв’язувати зі зміною співвідношення компонентного складу її білків в сторону підвищення в клейковині вмісту глютеніну, який визначає, як відомо, її фізичні властивості.uk-UKкарбюлозакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівkarbyulozaклейковинаклейковинаglutenтістотестоdoughгліодінглиодинgliodinглютенінглютенинgluteninкафедра готельно-ресторанної справиЗміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлозиThesis