Топчій, Оксана АнатоліївнаКотляр, Євген ОлександровичГримайло, Ірина Олегівна2015-03-252015-03-252015Топчій, О. А. Використання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібів / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. О. Гримайло // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 31-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19836В сучасних умовах дефіциту білку в харчуванні людини, високоефективним і швидким шляхом вирішення цієї проблеми є розробка харчових продуктів масового споживання, збагачених білковими компонентами. In today's shortage of protein in human nutrition, highly effective and fast way to solve this problem is to develop food consumer enriched protein component.otherбілковий збагачувачфункціональний харчовий продуктм'ясні виробиmeat productsfunctional foodenrichment proteinкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання білкового збагачувача у технології м’ясних хлібівOther