Ощадливе управління: зарубіжний і вітчизняний досвід - Колос, Ірина Василівна (My University, 2016)
Визначено основні результати світових лідерів запровадження ощадливого управління. Доведено доцільність поширення в практику вітчизняних підприємств ощадливого управління, що забезпечить підвищення ефективності і продуктивності на перспективу.
Keywords: ощадливе виробництво; lean production