Грищенко, Анна МиколаївнаГанзина, Богдан Олегович2024-11-112024-11-112022Грищенко, А. М. Перспективи виробництва органічних хлібобулочних виробів для дитячого харчування / А. М. Грищенко, Б. О. Ганзина // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі ; Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 15–16 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45642Наведено переваги органічних хлібобулочних виробів, порівняно з конвенційними. Розглянуто перспективу впровадження органічних хлібобулочних виробів для харчування дітей у закладах дошкільної та шкільної освіти. The advantages of organic bakery products compared to conventional ones are given. The prospect of introducing organic bakery products for children's nutrition in preschool and school education institutions was considered.ukхарчування дітейхлібобулочні виробиорганічна сировинахарчування школяріворганічні продуктиchildren's nutritionbakery productsorganic raw materialsschool mealsorganic productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи виробництва органічних хлібобулочних виробів для дитячого харчуванняAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-0617-6918