Особливості організації виробництва крафтових оздоровчих продуктів - Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2025)
Крафтове виробництво оздоровчих продуктів має чітку орієнтацію на забезпечення потреб різних людей, зокрема тих, що дотримуються принципів здорового харчування. Крафтовики здатні проявляти максимальну гнучкість, оперативно змінювати асортимент продукції залежно від тенденцій ринку та уподобань споживачів, виробляти продукцію під замовлення. Це забезпечує конкурентні переваги крафтового виробництва та можливість його динамічного розвитку. Craft production of health products has a clear focus on meeting the needs of different people, in particular those who adhere to the principles of healthy eating. Crafters are able to demonstrate maximum flexibility, quickly change the product range depending on market trends and consumer preferences, and produce products to order. This provides competitive advantages for craft production and the possibility of its dynamic development.
Keywords: функціональне харчування; крафтовий харчовий продукт; health food product; functional nutrition; craft food product; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів